Silk'n va poate $alva

Silk'n SensEpil, produs de Home Skinovation, este unul dintre cele mai performante aparate din industria cosmetica, aducand rezultate eficiente, simple si exceptionale, la un cost redus, in confortul locuintei dvs., folosind tehnologia pe baza de impuls luminos. Cu peste 3 ani de experienta si un numar din ce in ce mai mare de utilizatori in int...

Silk'n SensEpil, produs de Home Skinovation, este unul dintre cele mai performante aparate din industria cosmetica, aducand rezultate eficiente, simple si exceptionale, la un cost redus, in confortul locuintei dvs., folosind tehnologia pe baza de impuls luminos. Cu peste 3 ani de experienta si un numar din ce in ce mai mare de utilizatori in intreaga lume, Silk'n SensEpil este considerat unul dintre cele mai bine vandutedispozitive, de o valoare inestimabila pentru dvs., care va ajuta sa va pastrati frumusetea. Folosind SensEpil, veti ajunge la o depilare definitiva comoda, pe tot parcursul lunilor de vara. 


$mart Payment Plan 

Profitand de avantajele oferite de planul de cheltuieli, puteti sa achizitionati un aparat SensEpil la doar 1270 RON ! Acest plan va ofera posibilitatea de a economisi bani si de a achita restul de plata pe parcursul mai multor luni, in sistemul de rate.

The $mart Payment Plan functioneaza in cazul distribuitorilor pentru care se aplica un discount de cantitate.

Timpul inseamna bani! Putand acoperi o suprafata foarte mare, SensEpil va economiseste timpul pretios! 

SensEpil reprezinta tratamentul cel mai rapid de pe piata cosmetica. Zona pe care doriti sa o epilati este 6 ori mai mare decat cea tratata de depilatoarele ce pot fi folosite acasa. Cand este vorba despre zona picioarelor, de exemplu, se poate economisi foarte mult timp, tratamentul durand doar 10 minute. Si, cel mai important, nu trebuie sa asteptati prea mult ca aparatul sa se incarce sau sa emita impulsul luminos, permitand un tratament extrem de rapid.spotsize


Surafata tratata de SensEpil in comparatie cu cea acoperita de alte dispozitive similare:
silkntrianono (comparison)

Nu va radeti si economisiti bani cu Silk'n SensEpil 

Multe persoane care cheltuiesc bani pentru infrumusetare nu realizeaza cat de mult se consuma pentru a asigura depilarea cu aparatele de ras. Astfel, in intreaga sa viata, o femeie poate cheltui peste $10.000 pe lame de ras, lotiuni si geluri. Silk'n SensEpil este cea mai inteligenta alegere din punct de vedere financiar. Este achizitionat o singura data, la pretul de $499, iar posibilitatea de a inlocui cartusul ofera o perioada indelungata in care aparatul poate fi folosit si rezultate durabile.

Adio epilarii cu ceara, pentru o piele mai catifelata

Epilarea cu ceara este dureroasa, necesita un proces laborios de preparare, iar programarile si sedintele de tratament consuma mult timp. Silk'n SensEpil este alternativa cea mai buna, ieftina si fara durere si timp pierdut. In cateva luni, puteti atinge rezultatele dorite, respectiv depilarea definitiva, uitand de epilarea cu ceara.
Aceasta tehnologie poate fi folosita acasa, nu la clinici sau cabinete de infrumusetare

Acum, aparatele pe baza de laser sau impuls luminos pot fi utilizate acasa, mult mai simplu si in siguranta. Costul unui aparat Silk'n SensEpil si al cartusului ce trebuie schimbat ocazional, reprezinta doar un mic procent din costurile totalepe care le implica un tratament de durata cu tehnologie laser, in clinici si cabinete specializate. In plus, nu este nevoie de nicio programare! 

Pretul unei singure sedinte de tratament pe baza de laser, in clinici

ZonaPretul unei sedinte
Buza superioara sau barbia$100 - 300
Subrate$150 - 250
Bikini$150 - 450
Brazilian Bikini$250 - 500
Picioarele$250 - 650
Bratele$250 - 650
Spatele$300 - 800

* Preturile pot varia, in functie de regiunea unde locuiti sau cabinetul unde va tratati.

Silk'n SensEpil este varianta cea mai ieftina, inteligenta si care va economiseste timpul, permitand depilarea definitiva si care va lasa pielea catifelata pe parcursul lunilor de vara. Iar cu banii economisiti astfel, va puteti permite o vacanta prelungita

Mai multe

Silk'n va poate $alva Conține 4 produse.

Se afişează 1-4 din 4 articole
Se afişează 1-4 din 4 articole