Vi se potriveste Silkn?

Vi se potriveste Silkn?

Silk`n SensEpil este cel mai sofisticat aparat de depilare definitiva de pe piata, la ora actuala, oferind rezultate similare cu cele obtinute in cazul utilizarii tehnologiei laser, care este disponibila doar in cabinetele specializate. Daca va incomodeaza firele de par care cresc in anumite zone ale corpului, SensEpil p...

Vi se potriveste Silkn?

Silk`n SensEpil este cel mai sofisticat aparat de depilare definitiva de pe piata, la ora actuala, oferind rezultate similare cu cele obtinute in cazul utilizarii tehnologiei laser, care este disponibila doar in cabinetele specializate. Daca va incomodeaza firele de par care cresc in anumite zone ale corpului, SensEpil poate fi solutia idela. Ca si in cazul altor depilatoare, folosite acasa sau in clinicile de infrumusetare, trebuie sa urmati instructiunile si recomandarile referitoare la tratament, intelegand ca sunt necesare mai multe sedinte pentru a obtine rezultatele dorite. In plus, va rugam sa cititi si sa analizati informatiile oferite pe aceasta pagina pentru a decide daca aparatul vi se potriveste.

Silk`n SensEpil este eficient in tratarea zonei faciale

In cadrul testelor clinice efectuate pe parcursul a 2 ani, Silk'n SensEpil a dovedit ca poate fi utilizat in siguranta, fiind eficient in tratarea zonei faciale. Trebuie utilizat cu precautie, insa, in zona ochilor.

Protectia solara este importanta

Nu este recomandata expunerea la soare inainte si dupa sedintele de tratament cu acest aparat. Sunt recomandate urmatoarele mijooace de protejare importiva razelor solare: haine sau creme de protectie (cu factor mai ridicat de 50), folosite fara intrerupere cu 3 saptamani inainte sau dupa tratament.

Nu utilizati Silk`n SensEpil daca aveti pielea pigmentata, inchisa la culoare, din nastere

Silk`n SensEpil indeparteaza firele nedorite de par in mod selectiv, dupa ce determina cantitatea de pigment existenta. De asemenea, pielea este si ea analizata, din acest punct de vedere. Cantitatea de pigment din pielea unei anumite persoane sau tipul de ten si culoarea acestuia sunt factori ce masoara gradul de risc pe care il implica utilizarea Silk`n SensEpil.

In urma tratamentului aplicat pe o piele de culoare inchisa, pot aparea efecte secundare, cum ar fi arsuri, basici, schimbari ale pigmentului.

Pentru a evita aceste probleme, aparatul dispune de un senzor unic ce analizeaza culoarea pielii, care se activeaza la inceputul fiecarei sedinte si, ocazional, in timpul acestora. Senzorul nu permite emiterea de impulsuri luminoase pe pielea ce prezinta riscuri, din punctul de vedere mai sus mentionat.

Nu utilizati Silk`n SensEpil™ daca aveti pielea de culoare inchisa, din nastere!

skin color chart


Evitati utilizarea Silk'n SensEpil pe pielea pigmentata din nastere sau recent expusa la soare si bronzata.

Mai multe

Vi se potriveste Silkn? Conține 4 produse.

Se afişează 1-4 din 4 articole
Se afişează 1-4 din 4 articole