Cum functioneaza?

Cum functioneaza si la ce sa ne asteptam cand folosim depilatorul IPL Silk'n?

 


In timpul unei sedinte cu epilatorul Silk'n:

Pentru multi, utilizarea acestui aparat poate fi prima experienta de acest gen. Aparatul de epilat este simplu de utilizat, iar sesiunile de tratament decurg cu usurinta. In timpul sesiunii de tratament, este normal sa ve...

Cum functioneaza si la ce sa ne asteptam cand folosim depilatorul IPL Silk'n?

 


In timpul unei sedinte cu epilatorul Silk'n:

Pentru multi, utilizarea acestui aparat poate fi prima experienta de acest gen. Aparatul de epilat este simplu de utilizat, iar sesiunile de tratament decurg cu usurinta. In timpul sesiunii de tratament, este normal sa vedeti sau sa simtiti urmatoarele:  • Un impuls luminos - lumina puternica emisa de aparat nu va dauna ochilor dvs., atunci cand impulsul este aplicat pe zonele ce nu au legatura cu fata, astfel incat nu este nevoie de protectie suplimentara a ochilor.
  • Un zgomot de ventilatie - ventilatorul emite un zgomot similar unei aparat de uscat parul, lucru perfect normal.
  • Un sunet usor, cand este emis fiecare puls - cand pulsul HPL este activat, este normal sa se auda un sunet usor, simultan cu impulsul luminos.
  • APLICATORUL exercita o presiune moderata asupra pielii dvs. - acest lucru este necesar si va ajuta, pentru a ajusta pozitia impulsurilor luminoase ce vor fi emise in continuare, fiind una din trasaturile de siguranta ale aparatului
  • O senzatie de caldura si furnicaturi - in momentul emiterii impulsului luminos, este normal ca dvs. sa simtiti o usoara senzatie de caldura si furnicaturi, din cauza energiei emanate.
 
Rezultate:

Rezultatele obtinute in urma deplarii variaza de pa persoana la persoana, din mai multe motive. Culoarea parului, densitatea si locul unde creste pe corp au un impact asupra acestui proces. De asemenea, mediul in care traiti poate avea un rol suplimentar.

Un alt factor important il constituie ciclul de crestere a parului, care are loc, in mod obisnuit, pe perioada a 18-24 luni. Puteti observa ca, dupa ce ati terminat tratamentul, apar, dintr-o data, cateva fire de par in zona tratata. Nu aveti motive de ingrijorare, acestea sunt doar fire care se aflau in etapa "latenta" si care abia acum isi incep ciclul de crestere. In acest caz, este recomandata inca o sedinta cu SensEpil, dupa care aceste fire vor disparea.

De obicei, dupa 2 saptamani de tratament, firele de par par sa isi continue cresterea, proces cunoscut sub numele de "ejection" si, dupa 2 saptamani, veti vedea ca acestea s-au subtiat foarte mult si cad la o simpla atingere. (NU va recomandam sa le extrageti, acestea vor cadea pur si simplu.) De asemenea, este posibil ca unele fire de par sa nu fie afectate de tratamentul cu SensEpil, din cauza etapelor diferite de crestere in care se afla la momentul sedintei sau a faptului ca au fost "ratate" de aparat. Aceste fire vor fi insa afectate in timpul sedintelor ulterioare, de aceea este nevoie de mai multe sesiuni pentur a obtine rezultate ideale.

Pentru mai multe informatii privind modul in care energia utilizata de aparat in cantitate redusa se sincronizeaza cu cicul de crestere a firelor de par, pentru a asigura o depilare perfecta, dati click aici.


Mai multe

Cum functioneaza? Conține 4 produse.

Se afişează 1-4 din 4 articole
Se afişează 1-4 din 4 articole