Jurnalul lui V.Z.

Dupa prima sedinta de tratament
Prima data cand am folosit aparatul am observat ca este mai usor de utilizat decat m-as fi asteptat si nu mi-a luat decat 4 minute (cate 2 minute pentru zona de la subrat). Dupa ce l-am bagat in priza si l-am deschis, am folosit 6 flash-uri pentru fiecare zona de tratament, aparatul fiind setat pe prima treapta de ...

Dupa prima sedinta de tratament
Prima data cand am folosit aparatul am observat ca este mai usor de utilizat decat m-as fi asteptat si nu mi-a luat decat 4 minute (cate 2 minute pentru zona de la subrat). Dupa ce l-am bagat in priza si l-am deschis, am folosit 6 flash-uri pentru fiecare zona de tratament, aparatul fiind setat pe prima treapta de energie.Am fost surprinsa sa constat ca nu simt nicio durere, doar o senzatie de caldura si, cel mult "piscaturi". Si am terminat. A fost foarte simplu de folosit pentru ca beep-ul sonor m-a anuntat ca aparatul este gata sa emita urmatorul impuls luminos.

Dupa a doua sedinta de tratament
Urmatoarea sedinta am programat-o la 2 saptamani dupa prima si abia asteptam sa folosesc din nou aparatul. Mi-am programat toate sedintele de tratament si am decis sa fac un calendar in care sa pun fotografiile facute dupa fiecare sesiune. Am numarat zilele pana la urmatoarea sedinta. Upa ce am ras portiunea de tratament si am curatat pielea, am pregatit aparatul si am setat nivelul de energie la 3. Sincer, ma asteptam ca, de data aceasta, sa ma doara, asa ca am hotarat sa testez mai intai aparatul pe brat si am descoperit ca nu simt nimic. Abia asteptam sa incep sedinta! A fost nevoie doar de 6 flash-uri, din nou, in zona subratului, si am terminat in mai putin de 5 minute!

Dupa a treia sedinta de tratament
Cand a venit vremea sa execut a treia sedinta, dupa 2 saptamani, nu am simtit nicio diferenta, comparativ cu primele sesiuni. Eram un pic sceptica cu privire la rezultatele ce pot fi obtinute cu aparatul.

Dupa a patra sedinta de tratament
In acest moment am remarcat niste rezultate surprinzatoare - nu mai aveam par in zona subratului, pe o portiune mare de piele! Dupa ce am folosit aparatul de 4 ori, am realizat ca nivelul 3-4 de energie da rezultatele cele mai bune si nu am resimtit decat o usoara senzatie, in timpul tratamentului.

Dupa a cincea sedinta de tratament
Abia asteptam sa incep a cincea sedinta! Ma tot uitam in calendar sa vad cand era programata si am inceput sa recomand aparatul tutror prietenilor mei, inclusiv baieti. Cand au vazut rezultatele, toti au vrut sa incerce aparatul meu, ceea ce este simplu. Aparatul poate fi imprumutat, cu conditia sa schimbi cartusele. Dupa aceasta sedinta abia asteptam sa termin si cu ultima prgramata si sa vad rezultatul final!

Dupa a sasea sedinta de tratament
Una peste alta, sunt multumita de ceea ce poate sa faca aparatul. Desi stiam ca trebuia sa ma astept la asemenea rezultate, sunt in continuare surprinsa ca a mers. Cred ca aparatul va revolutiona piata dispozitivelor de depilare acasa, intrucat rezultatele par a fi permanente si sunt usor de atins. Costul aparatului este redussi nu este nevoie sa mai procuri altul, dupa o perioada de timp. Tot ce trebuie sa faci este sa schimbi cartusul, care poate emite pana la 750 de flash-uri. Pretul unui cartus este destul de avantajos in comparatie cu rezultatele. Aparatul este micut si nu ocupa loc, asa ca l-am depozitat in dulapul de la baie. Sunt foarte multumita si recomand tutror sa-si procure dispozitivul, pentru a obtine o depilare definitiva, acasa. Chiar daca sunteti sceptici, veti ramane uimiti de rezultate. Abia astept sa termin sedintele!

Mai multe

Jurnalul lui V.Z. Nu există produse în cadrul acestei categorii.