Jurnalul lui K.N.

Inainte de tratament de epilare definitiva
La 25 de ani, am crescut intr-o cultura in care se promoveaza aspectul ingrijit, fara pilozitate. Daca nu te incadrai in acest tipar, trebuia sa faci ceva pentru a remedia situatia. Nu m-a preocupat foarte mult acest aspect pana in momentul in care am inceput sa ma compar cu ceilalti din din jurul meu. M...

Inainte de tratament de epilare definitiva
La 25 de ani, am crescut intr-o cultura in care se promoveaza aspectul ingrijit, fara pilozitate. Daca nu te incadrai in acest tipar, trebuia sa faci ceva pentru a remedia situatia. Nu m-a preocupat foarte mult acest aspect pana in momentul in care am inceput sa ma compar cu ceilalti din din jurul meu. M-am simtit foarte prost, pentru ca, in comparatie cu prietenele mele, eu aveam foarte mult par. Nu vroiam sa ma depilez cu ceara sau sa ma rad pentru tot restul vietii mele. Am fost la o clinica specializata in depilare definitiva, insa nu mi-am permis sa ma duc la sedintele de tratament, care costau foarte mult. Cand am aflat despre Silk`n SensEpil, m-am bucurat gandindu-ma ca nu va mai trebui sa ma depilez cu ceara. Imaginati-va o viata fara griji din acest punct de vedere! Inainte de a-l cumpara, m-am informat bine daca merita. Am citi totul despre el si pare minunat, trebuia sa-l incerc! Costul aparatului a fost o problema pana am prins o promotie, asa ca sa pot sa-mi permit. In plus, aparatul este mic si usor de folosit

Dupa prima sedinta de tratament de epilare definitiva
In timpul primei sedinte de epilare definitiva cu Silk'n Glide, m-am obisnuit cu flash-urile de lumina. Am terminat foarte repede, in 45 de minute, tot corpul. Nu am remarcat niciun rezultat, insa abia asteptam sa continui tratamentul. 

Dupa a doua sedinta de tratament de epilare definitiva
Din nou, nu s-a vazut niciun rezultat, insa am crescut, gradat, nivelul de energie, pentru ca stiam ca atunci voi obtine cele mai bune rezultate.

Dupa a treia sedinta de tratament de epilare definitiva
Acum am observat ca firele de par si-au incetinit cresterea. Ma radeam mult mai rar. Eram foarte bucuroasa ca aparatul Silk`n Glide pentru epilare definitiva incepuse sa dea rezultate si la mine! 

Dupa a patra sedinta de tratament de epilare definitiva
Am remarcat niste rezultate extraordinare, zone intregi de piele erau curate, fara par. In sfarsit se intamplase! Dupa aceasta sedinta m-am oprit la nivelul 4 de energie. In functie de sensibilitatea zonei de tratament, am setat aparatul pentru epilare definitiva la un nivel suportabil de energie. Ma simteam bine cu aparatul setat la 4. Cresterea firelor de par a incetinit foarte mult, iar pielea devenise catifelata. Am facut si o fotografie, la 3 zile dupa ce m-am ras. Stiu ca firele de par nu vor disparea, inca, de tot, astfel incat abia astept sa continui tratamentul. Vedeti atasamentul.

Dupa a cincea sedinta de tratament de epilare definitiva
Abia asteptam sedinta! Stiam ca rezultatele nu vor astepta sa apara. Radacinile firelor de par, care se vedeau inca dupa a patra sesiune, acum au disparut aproape, ceea ce inseamna ca parul nu va mai creste niciodata in acele zone. 

Dupa a sasea sedinta de tratament de epilare definitiva
Sunt recunoscatoare celor care m-au inclus pe lista participantilor la studiu. Am mult mai multa incredere in mine si nu imi mai fac griji atunci cand port tricouri fara maneca sau fuste si pantaloni scurti. Am scapat de 3 sedinte de ras pe saptamana, cu ajutorul acestui aparat si am economisit mult timp!
Aparatul poate fi luat in calatorii, ocupa foarte putin loc si este usor de depozitat si de folosit. Nu se face mizerie si nu trebuie sa cureti pe urma. Sedinta pentru tot corpul (brate si picioare, plus zona bikinilor) a durat mai putin de o ora, fara a fi necesar niciun "preludiu". Cu stilul accelerat al existentei mele, asta m-a bucucrat mult, pentru ca aveam timp sa include sedintele cu aparatul in program, la o distanta de 2 saptamani.
As recomanda aparatul prietenilor, familiei si tutror celor care doresc sa se depileze definitiv. Veti remarca rezultatele! Aparatul nu costa mult, nu este niciun pericol sa-l folositi si este usor de utilizat.

Mai multe

Jurnalul lui K.N. Nu există produse în cadrul acestei categorii.