Jurnalul lui A.Z.

Parul se incapataneaza sa paraseasca corpul. Si nu mai stiu ce sa fac. Sunt de etnie rusa, si am o pilozitate extrema, la numai 25 de ani. Dat fiind faptul ca, daca nu ma rad o zi, arat ca naiba, ce puteam face altceva decat sa testez noul aparat Silk`n SensEpil? Poate e un pic disgratios, dar mi-am lasat parul sa creasca pe picioare timp de 3 s...

Parul se incapataneaza sa paraseasca corpul. Si nu mai stiu ce sa fac. Sunt de etnie rusa, si am o pilozitate extrema, la numai 25 de ani. Dat fiind faptul ca, daca nu ma rad o zi, arat ca naiba, ce puteam face altceva decat sa testez noul aparat Silk`n SensEpil? Poate e un pic disgratios, dar mi-am lasat parul sa creasca pe picioare timp de 3 saptamani, doar pentru a va demonstra ce rezultate spectaculoase se pot obtine cu acest aparat. Priviti poza, inainte de a folosi aparatul. Este facuta la numai 2 zile dupa ce m-am ras.

Inainte de tratament
Aparatul pentru epilare definitiva Silk`n SensEpil este extrem de usor de folosit: bagati-l in priza, setati nivelul de energie la treapa 1, pentru inceput, puneti-l in contact cu pielea si, cand auziti beep-ul sonor, puteti incepe sa actionati pe zona selectata. Dupa 3-4 secunde de repaos, puteti sa treceti la urmatoarea zona. Trebui saaveti in vedere faptul ca nu distruge firele de par, ci radacina acestora, motiv pentru care trebuie sa va radeti mai inainte.
Am fost foarte deceptionat de prima incercare pe care am avut-o cu un alt aparat de depilare, pe baza de laser. Am simtit o arsura pe piele si n-am putut suporta senzatia de par ars. Pielea ma ustura si am inchis imediat aparatul. Silk`n Sens este insa diferit. Aplicandu-l pe pielea rasa, eviti aceste senzatii neplacute. De asemenea, nu suimti nicio durere, doar o senzatie usoara de caldura.

Dupa 3 saptamani
Am folosit aparatul pentru epilare definitiva de 2 ori, in acest interval si, priviti, sunt zone unde nu mai creste niciun fir de par! Iar in celelalte zone, cresterea firelor de par a incetinit remarcabil. Pana la vara, sper sa dispara complet parul de pe picioare.
Am folosit intens aparatul, in ultimele 2-3 luni, si constat cu surpindere ca nu mai am atata par pe picioare. Acum firele mai apar doar pe zone restranse, unde aplic tratamentul in cursul sedintelor urmatoare. Sper sa obtin rezultate definitive, in timp.

La finalul sedintelor
Daca ma fortati sa spun ceva rau despre acest aparat, atunci voi spune doar ca regret ca persoanele cu pielea pigmentata, inchisa la culoare, nu il pot folosi, pentru ca le afecteaza pigmentul. In rest, sunt foarte multumit de rezultatele obtinute cu Silk`n SensEpil.
Haideti sa vorbim un pic despre pretul care ne face sa dam un pic inapoi. Da, pare mult sa scoti din buzunar atatia bani, insa merita 100%, daca dorit sa aveti un corp de invidiat. Credeti-ma, la final va veti bucura si nu veti mai resimti paguba financiara. Ganditi-va cat cheltuiti, lunar, pentru ceara de depilat, aparatele de ras si cat suferiti vazand cum parul creste la loc. Aparatul rivalizeaza cu cele mai performante dispozitive profesionale din domeniu, care sunt la preturi exorbitante si nu pot fi folosite acasa. In plus, nu necesita cheltuieli de intretinere. Asa ca aparatul chiar merita, daca va doriti o depilare definitiva.
Silk`n SensEpil entru epilare definitiva poate fi comandat de pe site-ul silkn.ro si in magazinele Total Pro Beauty. Vi-l recomand calduros, daca aveti probleme cu parul nedorit, cum am avut eu.

Mai multe

Jurnalul lui A.Z. Nu există produse în cadrul acestei categorii.