Jurnalul lui T.G.

Inainte de tratamentul zonelor barbiei si toracelui 
Am 30 de ani, sunt din Cosntanta si am tenul mai inchis la culoare. Am avut mereu o pilozitate excesiva, parul meu nu se opreste din crestere! Nu pot iesi pe strada daca nu m-am ras sau depilat, insa ambele actiuni provoaca iritarea pielii si nu elimina toate firele de par. Astfel incat mereu p...

Inainte de tratamentul zonelor barbiei si toracelui 
Am 30 de ani, sunt din Cosntanta si am tenul mai inchis la culoare. Am avut mereu o pilozitate excesiva, parul meu nu se opreste din crestere! Nu pot iesi pe strada daca nu m-am ras sau depilat, insa ambele actiuni provoaca iritarea pielii si nu elimina toate firele de par. Astfel incat mereu purtam o esarfa sub barbie. Ajunsesem chiar sa cheltui sute de Euro pe sedinte cu laser. Apoi, miraculos, am aflat de Silk`n SensEpil, care ofera rezultate definitive. Eram dispus sa incerc orice, numai sa scap de parul nedorit. Eram un pic sceptic cu privire la rezultate, lucru normal pentru oricine. La inceput, m-am concentrat cu tratamentele de epilare definitiva pe zona abdomenului si barbie. Daca rezultatele erau satisfacatoare, continuam cu restul corpului. Sora mea incepuse si ea sedintele de tratament si imi spusese ca rezultatele sunt extraordinare. Abia asteptam, amandoi, sa terminam toate sedintele.

Dupa prima sedinta de tratament pentru epilare definitiva
Am luat aparatul in mana si l-am pus pe piele, acesta a emis un impuls luminos. Mi-a fost un pic teama, pentru ca ma gandeam ca va durea, ca la ceara sau la alte aparate de depilat. Dar nu am simtit decat furnicaturi. Aparatul acopera o zona destul demare in mai putin de 10 minute. Abia asteptam sa continui tratamentul.

Dupa a doua sedinta de tratament pentru epilare definitiva
Acum eram deja familiarizat cu aparatul, nu-mi mai era teama, nici macar de senzatia de caldura. Am crescut nivelul energiei cu o treapta, la 4, si am observat ca parul si-a incetinit cresterea. Astept in continuare rezultate, pe parcursul urmatoarelor sedinte.

Dupa a treia sedinta de tratament pentru epilare definitiva
Nu am remarcat cine stie ce rezultate, insa pielea era mai catifelata in zona abdomenului, asa ca am inceput sa folosesc aparatul si in alte zone. Din pacate, nu am facut poze cu bratele si picioarele inainte de a incepe sedintele de tratament, asa ca nu va pot demonstra rezultatele. Pentru brate si picioare a fost nevoie de mai multe sesiuni, dar a meritat.

Dupa a patra sedinta de tratament pentru epilare definitiva
Acum am sesizat o diferenta mare intre zonele tratate cu predilectie - barbia si abdomenul. Firele de par din zona barbiei nu mai erau atat de multe si erau grupate, unele arii nefiind acoperite de par. Pe abdomen, parul aproape ca disparuse si nu mai trebuia sa ma rad inainte de sedintele cu aparatul. Cat despre brate si picioare, aici am obtinut rezultatele cele mai bune si regret ca nu am poze pentru a va demonstra. Rezultatele au fost spectaculoase. Voi pleca intr-o scurta vacanta la mare si, din pacate, nu voi putea folosi aparatul, din cauza expunerii la soare. Asa ca voi proteja zonele pe care le tratez si voi astepta o luna pentru a putea folosi din nou, in siguranta, aparatul. Pielea bronzata este mult mai sensibila si nu poate suporta sedintele cu impuls luminos. In plus, datorita schimbarii de pigment, pielea fiind bronzata, aparatul nu va mai actiona cum trebuie. Dar, dupa o luna, cand bronzul se duce, voi folosi din nou aparatul pentru a finaliza cea de-a sasea sesiune. Abia astept rezultatele finale! Nu va mai trebui sa port mereu o esarfa sub barbie sau pantaloni lungi! Este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat si recomand acest aparat tuturor.

Mai multe

Jurnalul lui T.G. Nu există produse în cadrul acestei categorii.