Jurnalul lui B.L.

Inainte de tratamentul zonei faciale si a degetelor cu epilatorul IPL pentru epilare definitiva
Am avut noroc cu acest aparat, pe care il pot folosi acasa, pe orice zona doresc, incepand de sub obraji (ceea ce inseamna ca si pe degete!) M-am documentat inainte de a-l folosi, inclusiv la companiile rivale, analizand comparativ ofertele si am ajuns...

Inainte de tratamentul zonei faciale si a degetelor cu epilatorul IPL pentru epilare definitiva
Am avut noroc cu acest aparat, pe care il pot folosi acasa, pe orice zona doresc, incepand de sub obraji (ceea ce inseamna ca si pe degete!) M-am documentat inainte de a-l folosi, inclusiv la companiile rivale, analizand comparativ ofertele si am ajuns la concluzia ca acest aparat poate trata eficient portiuni mari de piele (de 6 ori mai mari decat orice alt dispozitiv de pe piata!) Fara a mai spune ca rezultatele prezentate in studii sunt extraordinare, iar dermatologii il recomanda cu caldura, asa ca abia astept sa-l incerc. M-am gandit sa-l folosesc in zona faciala si pe degete, pentru a elimina definitiv parul nedorit!

Dupa prima sedinta de tratament cu epilatorul IPL pentru epilare definitiva
Inainte de a-l folosi, aveam un pic de teama, pentru ca era vorba de zona sensibila faciala. Stiam ca, inainte de a-l utiliza, trebuia sa ma rad, ceea ce m-a speriat, pentru ca folosirea aparatelor de ras face parul sa creasca mai abundent si mai gros ca inainte. Am apelat serviciul clienti pentru a le expune motivele mele de ingrijorare M-au sfatuit sa ma pensez, daca nu vreau sa ma rad. De asemenea, mi-au recomandat sa pun banda chirurgicala pe buze, in timpul tratamentului, din cauza faptului ca aparatul va detecta aceasta zona mai pigmentata si va emite impuls luminos, pentru a o trata. Asa ca trebuia sa acopar buzele, insa nu vroiam sa folosesc banda chirurgicala, astfel incat am strans buzele, in interior, pentru a nu se mai vedea pigmentul si am inceput sedinta. Din fericire, la acest aparat, atunci cand se termina sedinta, firele de par nu mai cresc atat de groase si se raresc. Asa ca, pana la urma, nu mi-a mai fost teama sa ma rad!

Dupa a doua sedinta de tratament cu epilatorul IPL pentru epilare definitiva
Firele de par din zona faciala nu au disparut, dar nu au mai crescut atat de dese si groase, asa ca am continuat sesiunile de tratament. In ceea ce priveste degetele, nu am sesizat aceleasi rezultate. De fapt, pana acum nu am remarcat nimic acolo. 

Dupa a treia sedinta de tratament cu epilatorul IPL pentru epilare definitiva
Dupa a treia sedinta, am observat ca firele de par de pe degete nu mai cresc atat de dese. De asemenea, nu mai era nevoie sa ma rad, in zona faciala, pentru ca abia daca mai erau cateva fire de par. Era impresionant cat de repede obtineam rezultate.

Dupa a patra sedinta de tratament cu epilatorul IPL pentru epilare definitiva
Am obtinut rezultate similare cu cele de dupa sedinta anterioara, numai cateva fire de par mai apareau in zonele tratate, asa ca nu am vazut nimic spectaculos comparativ cu sedinta a treia. Sper ca in urmatoarele sedinte parul sa dispara complet sau sa mai fie nevoie de doar una sau doua sesiuni ulterioare, pentru intretinere. Acum aparatul este setat pe nivelul 3 de energie si abia astept sa vad rezultatele.
As recomanda aparatul oricui, indiferent de varsta. Rezultatele pot aparea dupa primele 2-3 sedinte, deci destul de repede, dar apoi progresul nu mai este atat de vizibil, insa, odata cu sesiunile finale se observa o diferenta reala si iti dai seama ca a meritat. Poti utiliza aparatul pe orice zone, de la obraji in jos, cum am facut eu cu degetele, iar rezultatele sunt aceleasi, la fel de bune. Abia astept ultimele sedinte de tratament si rezultatul final!

Mai multe

Jurnalul lui B.L. Nu există produse în cadrul acestei categorii.