Jurnalul lui M.V.

Inainte de tratament zona tratata - Bratele 
Am peste 50 de ani si sunt din Sibiu. Trebuie sa recunosc ca atunci cand sotul meu mi-a spus de acest aparat, am fost destul de sceptica. Dar, dupa ce m-am documentat, m-am hotarat sa incerc si am vorbit si cu surorile mele, sa il folosim toate trei.
Mi-a placut faptul ca dispozitivul este compact, usor...

Inainte de tratament zona tratata - Bratele 
Am peste 50 de ani si sunt din Sibiu. Trebuie sa recunosc ca atunci cand sotul meu mi-a spus de acest aparat, am fost destul de sceptica. Dar, dupa ce m-am documentat, m-am hotarat sa incerc si am vorbit si cu surorile mele, sa il folosim toate trei.
Mi-a placut faptul ca dispozitivul este compact, usor si facil de utilizat. De asemenea, programul sesiunilor nu este incarcat, iar manualul de utilizare iti ofera toate detaliile de care ai nevoie. De cateva ori am apelat la el pentru a intelege mai bine ce este cu impulsurile luminoase emise de aparat si cu ledurile care se aprind.

Dupa prima sedinta de tratament pentru epilare definitiva
Am observat diferente in ceea ce priveste cresterea cantitativa a firelor de par, dupa prima sedinta de tratament. Nu am simtit nicio senzatie de durere si nu au existat efecte secundare. Nu mi-a venit sa cred cand am vazut rezultatele, de la prima sesiune. Am sunat la serviciul clienti pentru a le spune despre rezultatele spectaculoase si i-am intrebat despre istoria acestei companii. Am aflat, printre altele, ca am fost unul dintre primii candidati pentru testarea aparatului, intrucat aveam pielea alba si parul negru. De aceea rezultatele pe care le-am obtinut au fost remarcabile, inca din prima sedinta, diferenta aceasta de pigment crea un contrast care a permis dispozitivului sa functioneze extrem de eficient.

Dupa a doua sedinta de tratament pentru epilare definitiva
Am remarcat o diminuare si mai accentuata a procesului de crestere a firelor de par, zone intregi erau catifelate, fara pilozitate, asa ca voi continua, cu incredere, sedintele de tratament.

Dupa a treia sedinta de tratament pentru epilare definitiva
Din nou, am observat, ca si dupa cea de-a doua sesiune, ca parul continua sa creasca pe zone restranse, fara a disparea complet. Am vrut sa trec la nivelul urmator de energie, considerand ca rezultatele vor fi mai bune. Insa mi-am amintit ca am citit in manualul de instructiuni si m-am consultat si cu serviciul clienti, ca nu ar trebui marit nivelul de energie decat cu o treapta, pe sesiune.

Dupa a patra sedinta de tratament pentru epilare definitiva
Observand cat de putin fire de par mai cresc, intr-o perioada atat de scurta de timp, pot spune ca rezultatele sunt MIRACULOASE! Acest proces a continuat si sunt convinsa ca, atunci cand voi termina toate sesiunile, nu voi mai avea par in zonele tratate. Ma bucur ca pot folosi acest dispozitiv inainte ca parul meu sa albeasca, intrucat aparatul, ca toate celelalte sisteme bazate pe tehnologie laser, nu functioneaza in cazul firelor de par deschise la culoare, pe care nu le sesizeaza din lipsa de pigment (par alb, blond , saten deschis sau carunt). Nu-mi vine sa cred ca am asteptat 50 de ani pentru a vedea un produs ca acesta! As recomanda acest aparat oricui, sunt extrem de multumita de el. Daca doriti sa aflati detalii despre aparata, puteti sa ma intrebati. Mi-a facut placere sa particip la sesiunile de testare si multumesc Silk`n SensEpil pentru aceasta experienta.

Mai multe

Jurnalul lui M.V. Nu există produse în cadrul acestei categorii.