Epilare definitiva

Gama de epilatoare IPL Silk'n 

Gama de epilatoare IPL este testata clinic, are avizul principalei agentii autorizate in domeniu, FDA, si este recomandata de medici, care agreeaza dispozitivele de epilare, usor de folosit acasa, ce utilizeaza cantitati reduse de energie.

Silk'n va prezinta acum produsul Silk'n SensEpil (pronuntat sense-appeal),...

Gama de epilatoare IPL Silk'n 

Gama de epilatoare IPL este testata clinic, are avizul principalei agentii autorizate in domeniu, FDA, si este recomandata de medici, care agreeaza dispozitivele de epilare, usor de folosit acasa, ce utilizeaza cantitati reduse de energie.

Silk'n va prezinta acum produsul Silk'n SensEpil (pronuntat sense-appeal), ce reprezinta urmatoarea generatie de dispozitive ce garanteaza o epilare definitiva. Noul aparat pentru epilare definitiva SensEpil confera un grad sporit de siguranta si confort, si va ofera oportunitatea de a beneficia de tratament total pe piata produselor de epilare ce pot fi utilizate acasa, conumand cat mai putin timp posibil. Imbunatatirile aduse dispozitivului, cum ar fi senzorul unic Skin, va confera un plus de siguranta prin detectarea tipului de piele pe care dispozitivul poate fi aplicat "in siguranta", astfel incat nu trebuie sa va faceti probleme daca aveti pielea mai pigmentata. SensEpil scaneaza pielea deculoare mai inchisa si nu va actiona, daca nu prezinta siguranta. In plus, senzorul se foloseste de contactul cu pielea pentru a emite impulsuri luminoase (fara a fi nevoie de presiune), permitand un tratament rapid, fara a exercita o presiune prea mare.

Depilarea profesionala, in cabinete specializate sau saloane, poate costa aproximativ $1600 - $2500, pentru o singura zona a corpului! Silk'n SensEpil ofera rezultate profesioniste si eficienta, in conditii de maxima siguranta, la un procent foarte mic din acest pret. Puteti sa va depilati definitiv pe intreg corpul, in linistea domiciliului dvs.


silk'n_sensepil_devicesilk'n_sensepil_applicator_in_hand

 

Silk`n SensEpil este un epilator portabil pentru uz casnic si are incorporat un senzor ce detecteaza culoarea pielii si asigura depilarea pe o suprafata mare, la fiecare impuls luminos. Incercati-l chiar astazi, in conditii sigure!Tehnologia Home Pulsed Light (HPL) bazata pe impulsuri luminoase revolutioneaza depilarea acasa:
SensEpil utilizeaza tehnologia sofisticata Home Pulsed Light, care identifica si distruge eficient si in siguranta pentru dvs. firele de par nedorite din zona tratata. HPL a dat rezultate foarte bune in indepartarea definitiva a firelor de par, lasandu-va pielea catifelata si perfect depilata. 

Este important sa cunoasteti mai multe si sa intelegeti mai bine tehnologia HPL si modul in care aceasta actioneaza asupra pielii. La fel ca si in cazul celorlalte epilatoare pe baza de semnal luminos sau laser, rezultatele nu sunt imediate si poate fi nevoie de mai multe sedinte. Uneori, poate parea ca parul creste la loc, dupa o sesiune, dar, in mod obisnuit, dupa 2 saptamani, aceste fire de par vor cadea. In plus, parul creste in 3 etape diferite, si doar firele aflate in faza de crestere activa vor fi afectate de tratamentul cu SensEpil. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care etse nevoie de mai multe sedinte de tratament pentru a atinge rezultatele dorite in cazul dispozitivelor ce functioneaza pe baza de energie (utilizate acasa sau in clinicile de infrumusetare) Accesati linkul pentru mai multe informatii legate de tehnologia HPL.

SensEpil a primit mai multe premiii si distinctii:
Potrivit specialistilor din domeniu, dispozitivul este apreciat dupa cum urmeaza:

 • Elle - Una dintre cele 5 inventii importante in industria cosmetica din 2009
 • Good Morning America - Gazda emisiunii, Becky, prefera Silk'n in defavoarea depilarii cu Tria Laser
 • Rachel Ray - O noua cucerire in domeniul cosmeticii
 • Today Show - Este una dintre preferintele clientilor inteligenti
 • Allure - Este o idee minunata, o adevarata cucerire
 • TeenVogue - Un adevarat miracol tehnic


silk'n_sensepil_flash_on_arm


Caracteristici si beneficii:
Silk'n SensEpil este unul dintre cele mai noi dispozitive pe baza de semnal luminos ce pot fi utilizate pentru o depilare definitiva la domiciliu. Usor de utilizat, in conditii de siguranta, si cu un pret redus, Silk'n SensEpil ofera rezultate profesionale alaturi de tot confortul de care aveti nevoie.

Doctorul recomanda

Aparatul este testat in clinici si avizat de FDA, fiind testat de catre medici dermatologi de renume si specialisti in chirurgie plastica, care au ajuns la concluzia ca SensEpil ofera siguranta maxima, este usor de utilizat acasa si foarte eficient. Tehnologia HPL profita de toate avantajele medicale oferite de impulsul luminos pentru a asigura depilarea definitva acasa. In cadrul experimentelor derulate la clinici de specialitate, pe parcursul a mai mult de un an, medicii dermatologi si expertii in chirurgie plastica au remarcat ca Silk'n SensEpil da rezultate excelente.

 

SigurantaPentru a spori gradul de siguranta, aceste noi produse Silkn folosesc pentru prima oara un senzor inteligent pentru piele, Skin Sensor, care stabileste daca tipul dvs. de piele este potrivit pentru utilizarea in conditii de siguranta a aparatului. Doar in conditiile in care pielea dvs. se incrie in marja de siguranta, va fi initiat tratamentul.
Tratament rapid

Tratamentul cu epilatorul Silkn Sensepil este unul de durata scurta intrucat zona pe care o poate epila este cea mai mare de pe piata respectiv 6 cm patrati

 

Usor de utilizat

Avand o raza mare de actiune si o frecventa ridicata a impulsului luminos, SensEpil asigura un tratament rapid, eficient, pentru o depilare definitiva, acasa. Intreaga zona apieptului, in cazul barbatilor, sau a picioarelor, la femei, poate fi acoperita in 15-20 minute. 
Recentele imbunatatiri ale SensEpil nu se bazeaza pe un senzor de presiune, nefiind nevoie de asa ceva pentru a declansa impulsul luminos. Tratamentul este simplu, rapid si curat, necesitand o pregatire minima.

 

Disconfort minim

Atunci cand este utilizat conform instructiunilor, tratamentele Silk'n SensEpil sunt sigure si provoaca un minim disconfort, in comparatie cu depilarea cu ceara sau cu tehnologia pe baza de laser. Majoritatea utilizatorilor decsriu sentimentul ca fiind similar cu cel resimtit in cazul lovirii pielii cu un elastic usor intins.

 

Eficienta costurilorUtilizarea Silk'n SensEpil acasa va economisi multi bani, raportat la tratamentele profesionale extinse, pe baza de laser, ceara de depilat sau cu aparatele de ras.
Va puteti bucura de avantajele tehnologiei Silk'n SensEpil acasa, oricand doriti 
 .
Mai multe

Epilare definitiva Nu există produse în cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Technologia IPL - HPL

  Technologia IPL - HPL


  Depilarea pe baza de semnal luminos

  Procesul de depilare pe baza de tehnologie cu laser sau impuls luminos este bine cunoscut si pus la punct. In cadrul testelor clinice din intreaga lume, efectuate in ultimii 15 ani, s-a dovedit un mod sigur si eficient de a atinge depilarea definitiva.

  Depilarea pe baza de impuls luminos se bazeaza pe teoria fototermolizei selective in care energia optica este folosita pentru a impiedica cresterea firelor de par. Pentru a ajunge la acest rezultat, radacina firelor trebuie sa absoarba o cantitate minima de energie si sa o transforme in caldura. Acest lucru are loc, selectiv, atunci cand o cantitate suficienta de energie optica este aplicata pe piele si absorbita de pigmentul aflat la radacina firleor de par, in timp ce pielea si tesutul de zona tratata nu resimt caldura, datorita mecanismului de racire incorporat. Melanina este pigmentul din radacina firelor de par care absoarbe lumina, generand apoi caldura ce impiedica cresterea ulterioara a firelor de par. Cand acest lucru se intampla, putem spune ca are loc depilarea definitiva. 

  Home Pulsed Light™ (HPL)

  Silk'n SensEpil este un dispozitiv personal, pe baza de energie, care permite depilarea definitiva, fiind bazat pe tehnologia Home Pulsed Light (HPL), patentata si detinuta de compania Home Skinovations Ltd. Epilarea cu aceasta tehnologie este imbunatatita prin efectele acustice unice ce sporesc procesul normal de fotoepilare, permitand o depilare definitiva cu un nivel minim de energie, fara a fi necesara racirea pielii.

  silk'n sensepil effect illustration - 1 before 50pc
  Inaintea tratamentului cu HPL:
  Firele de par sanatoase au o crestere normala.
  silk'n sensepil effect illustration - 2 during - 50pc
  In timpul procesului de depilare cu HPL:
  Energia minima folosita impreuna cu efectul acustic este seleciv absorbita de radacina firelor de par si astfel este impiedicata cresterea acestora.
  silk'n sensepil effect illustration - 3 after - 50pc
  Energia este absorbita de firele de par in timp ce tesutul din respectiva zona ramane la o temperatura normala, permitand depilarea.


  Fiecare fir de par creste trecand prin 3 faze ale ciclului de evolutie, respectiv anagen, catagen si telogen. Aceste etape au o importanta deosebita, influentand modul in care se desfasoara procesul de depilare definitiva.

  Etapa anagena reprezinta faza in care firele de par cresc, in timp ce catagenul si telogenul sunt etapele in care cresterea stagneaza.

  fazele de crestere a parului

  Faza anagena                                
  Faza Catagena                              
  Faza Telogena                            


  Timpul necesar pentru a incheia ciclul de crestere a firelor de par variaza de la persoana la persoana si in functie de zona un creste, iar in unele cazuri poate ajunge la 18-24 de luni. In orice moment, multe fire de par se afla in procesul de stagnare a cresterii si nu pot fi afectate de tratamentul de depilare. Cu toate acestea, firele aflate in etapa anagena vor raspunde la tratament. De aceea, este important sa intelegem ca, pentru a atinge rezultatele dorite, este necesar sa asteptam sa se incheie perioada intregului ciclu de crestere a firelor de par, utilizand aceasta tehnologie. 

  In majoritatea cazurilor, rezultatele sunt vizibile dupa 4 sedinte, iar depilarea definitiva are loc abia dupa 6 tratamente. Continuarea tratamentului, dupa 8 sesiuni, este recomandata, pentru a impiedica cresterea firelor de par aflate in faza telogena sau catagena sau pentru a indeparta firele ce nu erau crescute in timpul primelor sedinte.

 • Silk'n va poate $alva

  Silk'n SensEpil, produs de Home Skinovation, este unul dintre cele mai performante aparate din industria cosmetica, aducand rezultate eficiente, simple si exceptionale, la un cost redus, in confortul locuintei dvs., folosind tehnologia pe baza de impuls luminos. Cu peste 3 ani de experienta si un numar din ce in ce mai mare de utilizatori in intreaga lume, Silk'n SensEpil este considerat unul dintre cele mai bine vandutedispozitive, de o valoare inestimabila pentru dvs., care va ajuta sa va pastrati frumusetea. Folosind SensEpil, veti ajunge la o depilare definitiva comoda, pe tot parcursul lunilor de vara. 


  $mart Payment Plan 

  Profitand de avantajele oferite de planul de cheltuieli, puteti sa achizitionati un aparat SensEpil la doar 1270 RON ! Acest plan va ofera posibilitatea de a economisi bani si de a achita restul de plata pe parcursul mai multor luni, in sistemul de rate.

  The $mart Payment Plan functioneaza in cazul distribuitorilor pentru care se aplica un discount de cantitate.

  Timpul inseamna bani! Putand acoperi o suprafata foarte mare, SensEpil va economiseste timpul pretios! 

  SensEpil reprezinta tratamentul cel mai rapid de pe piata cosmetica. Zona pe care doriti sa o epilati este 6 ori mai mare decat cea tratata de depilatoarele ce pot fi folosite acasa. Cand este vorba despre zona picioarelor, de exemplu, se poate economisi foarte mult timp, tratamentul durand doar 10 minute. Si, cel mai important, nu trebuie sa asteptati prea mult ca aparatul sa se incarce sau sa emita impulsul luminos, permitand un tratament extrem de rapid.spotsize


  Surafata tratata de SensEpil in comparatie cu cea acoperita de alte dispozitive similare:
  silkntrianono (comparison)

  Nu va radeti si economisiti bani cu Silk'n SensEpil 

  Multe persoane care cheltuiesc bani pentru infrumusetare nu realizeaza cat de mult se consuma pentru a asigura depilarea cu aparatele de ras. Astfel, in intreaga sa viata, o femeie poate cheltui peste $10.000 pe lame de ras, lotiuni si geluri. Silk'n SensEpil este cea mai inteligenta alegere din punct de vedere financiar. Este achizitionat o singura data, la pretul de $499, iar posibilitatea de a inlocui cartusul ofera o perioada indelungata in care aparatul poate fi folosit si rezultate durabile.

  Adio epilarii cu ceara, pentru o piele mai catifelata

  Epilarea cu ceara este dureroasa, necesita un proces laborios de preparare, iar programarile si sedintele de tratament consuma mult timp. Silk'n SensEpil este alternativa cea mai buna, ieftina si fara durere si timp pierdut. In cateva luni, puteti atinge rezultatele dorite, respectiv depilarea definitiva, uitand de epilarea cu ceara.
  Aceasta tehnologie poate fi folosita acasa, nu la clinici sau cabinete de infrumusetare

  Acum, aparatele pe baza de laser sau impuls luminos pot fi utilizate acasa, mult mai simplu si in siguranta. Costul unui aparat Silk'n SensEpil si al cartusului ce trebuie schimbat ocazional, reprezinta doar un mic procent din costurile totalepe care le implica un tratament de durata cu tehnologie laser, in clinici si cabinete specializate. In plus, nu este nevoie de nicio programare! 

  Pretul unei singure sedinte de tratament pe baza de laser, in clinici

  ZonaPretul unei sedinte
  Buza superioara sau barbia$100 - 300
  Subrate$150 - 250
  Bikini$150 - 450
  Brazilian Bikini$250 - 500
  Picioarele$250 - 650
  Bratele$250 - 650
  Spatele$300 - 800

  * Preturile pot varia, in functie de regiunea unde locuiti sau cabinetul unde va tratati.

  Silk'n SensEpil este varianta cea mai ieftina, inteligenta si care va economiseste timpul, permitand depilarea definitiva si care va lasa pielea catifelata pe parcursul lunilor de vara. Iar cu banii economisiti astfel, va puteti permite o vacanta prelungita

 • Vi se potriveste Silkn?

  Vi se potriveste Silkn?

  Silk`n SensEpil este cel mai sofisticat aparat de depilare definitiva de pe piata, la ora actuala, oferind rezultate similare cu cele obtinute in cazul utilizarii tehnologiei laser, care este disponibila doar in cabinetele specializate. Daca va incomodeaza firele de par care cresc in anumite zone ale corpului, SensEpil poate fi solutia idela. Ca si in cazul altor depilatoare, folosite acasa sau in clinicile de infrumusetare, trebuie sa urmati instructiunile si recomandarile referitoare la tratament, intelegand ca sunt necesare mai multe sedinte pentru a obtine rezultatele dorite. In plus, va rugam sa cititi si sa analizati informatiile oferite pe aceasta pagina pentru a decide daca aparatul vi se potriveste.

  Silk`n SensEpil este eficient in tratarea zonei faciale

  In cadrul testelor clinice efectuate pe parcursul a 2 ani, Silk'n SensEpil a dovedit ca poate fi utilizat in siguranta, fiind eficient in tratarea zonei faciale. Trebuie utilizat cu precautie, insa, in zona ochilor.

  Protectia solara este importanta

  Nu este recomandata expunerea la soare inainte si dupa sedintele de tratament cu acest aparat. Sunt recomandate urmatoarele mijooace de protejare importiva razelor solare: haine sau creme de protectie (cu factor mai ridicat de 50), folosite fara intrerupere cu 3 saptamani inainte sau dupa tratament.

  Nu utilizati Silk`n SensEpil daca aveti pielea pigmentata, inchisa la culoare, din nastere

  Silk`n SensEpil indeparteaza firele nedorite de par in mod selectiv, dupa ce determina cantitatea de pigment existenta. De asemenea, pielea este si ea analizata, din acest punct de vedere. Cantitatea de pigment din pielea unei anumite persoane sau tipul de ten si culoarea acestuia sunt factori ce masoara gradul de risc pe care il implica utilizarea Silk`n SensEpil.

  In urma tratamentului aplicat pe o piele de culoare inchisa, pot aparea efecte secundare, cum ar fi arsuri, basici, schimbari ale pigmentului.

  Pentru a evita aceste probleme, aparatul dispune de un senzor unic ce analizeaza culoarea pielii, care se activeaza la inceputul fiecarei sedinte si, ocazional, in timpul acestora. Senzorul nu permite emiterea de impulsuri luminoase pe pielea ce prezinta riscuri, din punctul de vedere mai sus mentionat.

  Nu utilizati Silk`n SensEpil™ daca aveti pielea de culoare inchisa, din nastere!

  skin color chart


  Evitati utilizarea Silk'n SensEpil pe pielea pigmentata din nastere sau recent expusa la soare si bronzata.

 • Cum functioneaza?

  Cum functioneaza si la ce sa ne asteptam cand folosim depilatorul IPL Silk'n?

   


  In timpul unei sedinte cu epilatorul Silk'n:

  Pentru multi, utilizarea acestui aparat poate fi prima experienta de acest gen. Aparatul de epilat este simplu de utilizat, iar sesiunile de tratament decurg cu usurinta. In timpul sesiunii de tratament, este normal sa vedeti sau sa simtiti urmatoarele:  • Un impuls luminos - lumina puternica emisa de aparat nu va dauna ochilor dvs., atunci cand impulsul este aplicat pe zonele ce nu au legatura cu fata, astfel incat nu este nevoie de protectie suplimentara a ochilor.
  • Un zgomot de ventilatie - ventilatorul emite un zgomot similar unei aparat de uscat parul, lucru perfect normal.
  • Un sunet usor, cand este emis fiecare puls - cand pulsul HPL este activat, este normal sa se auda un sunet usor, simultan cu impulsul luminos.
  • APLICATORUL exercita o presiune moderata asupra pielii dvs. - acest lucru este necesar si va ajuta, pentru a ajusta pozitia impulsurilor luminoase ce vor fi emise in continuare, fiind una din trasaturile de siguranta ale aparatului
  • O senzatie de caldura si furnicaturi - in momentul emiterii impulsului luminos, este normal ca dvs. sa simtiti o usoara senzatie de caldura si furnicaturi, din cauza energiei emanate.
   
  Rezultate:

  Rezultatele obtinute in urma deplarii variaza de pa persoana la persoana, din mai multe motive. Culoarea parului, densitatea si locul unde creste pe corp au un impact asupra acestui proces. De asemenea, mediul in care traiti poate avea un rol suplimentar.

  Un alt factor important il constituie ciclul de crestere a parului, care are loc, in mod obisnuit, pe perioada a 18-24 luni. Puteti observa ca, dupa ce ati terminat tratamentul, apar, dintr-o data, cateva fire de par in zona tratata. Nu aveti motive de ingrijorare, acestea sunt doar fire care se aflau in etapa "latenta" si care abia acum isi incep ciclul de crestere. In acest caz, este recomandata inca o sedinta cu SensEpil, dupa care aceste fire vor disparea.

  De obicei, dupa 2 saptamani de tratament, firele de par par sa isi continue cresterea, proces cunoscut sub numele de "ejection" si, dupa 2 saptamani, veti vedea ca acestea s-au subtiat foarte mult si cad la o simpla atingere. (NU va recomandam sa le extrageti, acestea vor cadea pur si simplu.) De asemenea, este posibil ca unele fire de par sa nu fie afectate de tratamentul cu SensEpil, din cauza etapelor diferite de crestere in care se afla la momentul sedintei sau a faptului ca au fost "ratate" de aparat. Aceste fire vor fi insa afectate in timpul sedintelor ulterioare, de aceea este nevoie de mai multe sesiuni pentur a obtine rezultate ideale.

  Pentru mai multe informatii privind modul in care energia utilizata de aparat in cantitate redusa se sincronizeaza cu cicul de crestere a firelor de par, pentru a asigura o depilare perfecta, dati click aici.


 • Intrebari frecvente...

   

   

  Intrebari frecvente

  1. Chiar functioneaza aparatul? 
  Da. A fost deja testat in clinici si s-a dovedit ca este un mijloc sigur de a inlatura parul, pe termen lung, avand avizul FDA si nu are nevoie de autorizatii suplimentare din partea acestui organism pentru a putea fi utilizat alaturi de alte produse.

  2. Cum pot accesa un nivel mai ridicat de energie, dupa treapta unu in care functioneaza aparatul?
  Din considerente legate de siguranta dvs., atunci cand aparatul este utilizat pentru prima oara, sistemul este setat in mod automat pe prima treapta de energie, emitand primele 50 de impulsuri luminoase la cel mai redus nivel, in timp ce urmatoarele 200 de impulsuri vor ajunge pana la treapta a treia a nivelului de energie. Pentru a anula aceste setari, tineti apasat butoanele "+" si "-" simultan, pana cand auziti doua bip-uri consecutive.
  Va sugeram sa initiati prima sesiune de tratament avand aparatul setat la cel mai redus nivel de energie. Daca nu sintiti niciun disconfort in timpul sedintei, puteti mari cantitatea de energie emisa cu o treapta, la urmatoarea sesiune, si tot asa, la fiecare dintre celelalte sedinte de tratament.

  3. Am pielea de culoare alba, de ce se dezactiveaza senzorul de culoare?
  Uneori, senzorul ce detecteaza culoarea pielii poate fi afectat de conditiile din camera in care va aflati. Astfel, daca sunteti intr-o camera intunecata sau intr-o camera cu lumina artificiala puternica, senzorul de culoare se dezactiveaza. Pentru a preveni acest lucru, utilizati o incapere cu lumina moderata, iar daca problema persista, asigurati-va ca senzorul, care este localizat langa ledul galben al aplicatorului, este indreptat spre piele. Daca nici in acest caz nu se rezolva problema, va rugam sa contactati serviciul clienti, folosind formularul de contat. 

  4. De ce se spune, pe website, ca pot utiliza aparatul in zonele faciale sub obraji, iar in brosura scrie ca nu se recomanda utilizarea in zona faciala?
  Dupa doi ani de studiu al datelor de piata, am concluzionat ca aparatul poate fi utilizat in conditii de siguranta si in zona faciala, insa sub obraji, evitand contactul cu ochii. Am inceput sa republicam brosurile cu instructiunile de folosire a aparatului, pentru a remedia aceasta eroare. Ne cerem scuze daca manualul dvs. de instructiuni nu a fost inca actualizat, speram insa ca va puteti informa cu privire la ultimele modificari survenite, in timp real, pe website-ul nostru. 

  5. Ce este senzorul de detectare a culorii pielii si care sunt celelalte dispozitive de siguranta?
  SensEpil are incorporat un senzor ce detecteaza culoarea pielii, pe suprafata tratata, permitand emiterea de impulsuri luminoase numai in cazul in care utilizarea aparatului nu este periculoasa pentru dvs. Acest dispozitiv unic de siguranta nu permite emiterea de impulsuri luminoase daca pielea dvs. este prea inchisa la culoare sau bronzata.
  Aparatul a fost proiectat tinand cont in primul rand, de siguranta dvs. si a fost testat si avizat de catre medici dermatologi si specialisti in chirurgie plastica de renume, care au concluzionat ca aparatul poate fi utilizat in conditii de perfecta siguranta, la dvs. acasa. Insa, ca in cazul oricarui produs electronic si care se aplica pe piele, trebuie respectate instructiunile cuprinse in manualul de utilizare.
  Aplicatorul aparatului a fost proiectat astfel incat sa emita un impuls luminos doar in momentul in care are contact cu pielea, eliminand astfel posibilitatea emiterii unor flash-uri de lumina direct in ochii dvs.

  6. Cum pot obtine rezultate mai eficiente?
  1. Pielea trebuie sa fie curata si catifelata, iar firele de par trebuie rase - NU se recomanda aplicarea cerii de depilat.
  2. Treceti, rapid, la urmatoarele trepte de energie - odata ce ati tratat toate zonele vizate cu aparatul setat la nivelul minim de energie, conform recomandarilor, puteti trece la nivelul urmator. Ca masura de siguranta, aparatul este proiectat astfel incat sa emita primele 50 de impulsuri luminoase la nivelul minim de energie, dupa care permite deblocarea treptelor urmatoare - apasati butoanele "-" si "+" pana cand auziti doua bip-uri consecutive.
  3. Programati-va sedintele de depilare la interval de doua saptamani. De obicei, rezultatele devin vizibile dupa cea de-a treia sau a patra sedinta, dupa care puteti sa apelati la aparat o data pe luna. 

  7. Cat dureaza o sesiune de tratament?
  Timpul depinde de zona pe care o tratati. Pentru picioare - 30 de minute, cel mult. Pentru cele doua brate - mai putin de 10 minute. Intrucat este un aparat electric, acesta poate fi utilizat cat este necesar pentru a termina sesiunea completa de epilare a zonei respective a corpului.

  8. Cat de des pot utiliza aparatul?
  Sesiunile de tratament trebuie sa respecte o distanta de 2 saptamani, cel putin in cazul primelor 3-4 sedinte. Dupa aceea, procedeul trebuie reluat, daca se observa cresterea firelor de par, pana la obtinerea rezultatelor scontate. Numarul total de sesiuni variaza de la o persoana la alta, insa, in general, majoritatea acestora remarca rezultatele dupa 4 sesiuni, acestea fiind foarte bune, dupa 6 sedinte. In cazul barbatilor, care au firele de par mult mai rezistente, se recomanda 10-12 sesiuni de tratament. Pentru mai multe informati, click aici.

  9. Este eficient pentru firele de par albe, gri sau blonde?
  Functioneaza cel mai bine pe firele de par de culoare inchisa sau pe cele ce contin mai multa melanina. Acesta este pigmentul ce da culoarea parului si absoarbe lumina. Firele de par maronii si negre raspund cel mai bine la tratament, desi si cele maron deschis sunt receptive, fiind insa nevoie de mai multe sesiuni. Firele roscate pot fi si ele tratate cu oarecare rezultate. Firele albe, gri sau blonde nu raspund, in general, la tratament, desi mai multi subiecti au declarat ca au observat rezulate, dupa multe sesiuni. Pentru mai multe informati, va rugam sa cititi manualul de instructiuni al aparatului.

  10. Pot folosi aparatul pe piele de culoare mai inchisa, maronie sau neagra?
  Nu incercati sa utilizati aparatul daca pielea dvs. este, din nastere, inchisa la culoare. Aparatul nu va functiona pentru ca se bazeaza pe o tehnologie ce porneste de la impulsuri luminoase, care elimina parul nedorit in mod selectiv, in raport cu pigmentul. Diverse cantitati de pigment pot exista si in pielea din jurul firului de par. Cantitatea de pigment din pielea unei persoane, vizibila prin culoarea pielii, determina gradul de risc la care va expuneti atunci cand utilizati orice tehnologie de epilare pe baza de impulsuri luminoase. Daca aveti pielea de culoare inchisa si utilizati aparatul, puteti sa suferiti arsuri, pot aparea basici si chiar modificari ale culorii pielii (hiper-pigmentare sau hipo-pigmentare). Majoritatea celorlalte dispozitive de depilare bazate pe laser sau impuls luminos, profesionale sau care pot fi utilizate la domiciliu, au aceleasi retsrictii de utilizare in cazul pielii pigmentate din nastere.
  SensEpil are incorporat un senzor ce determina culoarea pielii din zona tratata, permitand aplicarea doar daca sunt intrunite criteriile de siguranta. Aceasta caracteristica unica face ca tratamentul sa nu fie initiat daca pielea dvs. este prea inchisa la culoare sau bronzata.

  11. Cand vor deveni vizibile rezultatele?
  Ca in cazul oricarui astfel de aparat, bazat pe aceasta tehnologie, rezultatele nu se vad imediat, si, de fapt, ati putea crede ca nimic nu s-a intamplat. In majoritatea cazurilor, rezultate vizibile apar dupa 4 sedinte de tratament. La fiecare sedinta, ar trebui crescut nivelul de energie. Este important sa aveti rabdare, mai ales pentru ca, uneori, se pare ca firele de par cresc la loc, dupa o sesiune, dar, in general, dupa 2 saptamani, majoritatea acestor fire cad, pur si simplu. Astfel, este important sa intelegem ciclul de crestere a firelor de par, format din 3 faze, numai firele aflate in faza initiala de crestere fiind afectate de tratamentul cu acets aparat. Acesta este motivul principal pentru care este nevoie de mai multe sedinte de tratament pentru a obtine rezultatul dorit. Pentru mai multe informatii referitoare la ciclul de crestere a firelor de par, click aici.

  12. Exista efecte secundare?
  Atunci cand este utilizat in mod corect, clienti au declarat ca simt o usoara senzatie de caldura, cand este emis impulsul luminos. Efectele secundare si complicatiile sunt posibile, insa in cazul in care nu utilizati aparatul conform instructiunilor din manual. Va rugam sa le cititi cu atentie, inainte de sedintele de tratament. Conform studiilor clinice, un procent extrem de mic de utilizatori au declarat ca au experimentat o senzatie de caldura, inrosirea pielii in jurul radacinii firului de par si usoare mancarimi. Aceste efecte apar, in majoritatea cazurilor, in prima ora de dupa tratament, dupa care dispar. Pentru mai multe informatii referitoare la acest subiect si la modul de tratare a efectelor secundare, va rugam sa cititi maualul de instructiuni.

  13. Pot folosi si barbatii acest dispozitiv?
  Da, acest aparat poate fi utilizat si de barbati. Cu toate acestea, firele de par de pe corpul barbatilor, in special de pe piept, sunt mai dificil de inlaturat, fiind nevoie de mai multe sesiuni pentru a obtine rezultatul dorit. 

  14. De ce continua firele de par sa creasca, desi am folosit aparatul cu o saptamana in urma?
  Este normal ca firele de par sa apara ca si cum ar continua sa creasca, timp de pana la 2 saptamani dupa sesiunea de tratament. Acest proces este cunoscut sub numele de "ejection" (iesire) si, in acest interval de 2 saptamani, veti observa cum firele cad, pur si simplu sau pot fi usor inlaturate, la o simpla atingere. Nu se recomanda, totusi, pensarea sau extragerea acestor fire de par, este mai bine sa le lasati sa se desprinda de piele in mod natural. De asemenea, este posibil ca unele fire de par, ca urmare a faptului ca nu au fost acoperite in timpul sesiunii sau ca se aflau in diferite faze de crestere, sa nu fi fost afectate. Aceste fire de par vor fi eliminate pe parcursul sesiunilor urmatoare de tratament, recomandate pentru a obtine rezultatele scontate.

  15. Am auzit ca unele fire de par cresc, din nou, mai subtiri dupa sesiunile de tratament.
  Acest fenoment este bine cunoscut printre esteticienii si doctorii care utilizeaza astfel de aparate bazate pe tehnologie laser sau pe impulsuri luminoase pentru epilare. Este posibil ca unele fire de par sa creasca, in continuare, dar mai subtiri, dups sesiunile de tratament. De obicei, aceste fire reprezinta o "ramasita" a firelor de par originale, iar continuarea sesiunilor de tratament este recomandata pentru a le elimina definitiv.

  16. De ce nu pot folosi aparatul daca am pielea bronzata?
  Nu utilizati aparatul pe pielea bronzata sau dupa ce v-ati expus la soare! Pielea bronzata, in special dupa o baie de soare, contine cantitati mari de melamina. Acest lucru este valabil pentru toate tipurile de piele, inclusiv in cazul persoanelor care nu par sa se bronzeze repede. Prezenta iin cantitati mari a pigmentului de melamina va expune la riscuri sporite de aparitie a efectelor adverse atunci cand folositi aparatul, inclusiv la aparitia de arsuri, basici si modificari de pigment (hiper sau hipo-pigmentare).

  17. Exista avertismente sau contraindicatii?
  Silk`n SensEpil a fost proiectat in baza unor criterii stricte de siguranta, insa, in anumite conditii abilitatea dvs. de a utiliza aparatul poate fi limitata. Pentru a intelege aceste restrictii va recomandam sa cititi manualul de instructiuni, capitolul avertismente si contraindicatii sau dati click aici.

  18. Este periculoasa utilizarea prelungita a aparatului?
  Utilizarea tehnologiilor pe baza de laser sau impulsuri luminoase in medicina estetica este bine cunoscuta, de peste 15 ani, existand foarte multe studii in domeniu, intocmite de doctori sau de clinici renumite, cum ar fi Clinica Mayo. Aceste studii si institutii nu au raportat niciun efect advers sau vreun prejudiciu in momentul utilizarii pe termen lung a acestor tipuri de aparate.

  19. Cat de des trebuie schimbat cartusul lampii?
  Cartusul are o durata de viata limitata la 750 de impulsuri luminoase, care sunt suficiente pentru un tratament complet al tuturor zonele de pe corp sau pentru mai multe sedinte in zona picioarelor, subrat, etc. Se va aprinde un led ce va avertizeaza cand se apropie momentul de descarcare a cartusului, sau ca ati atins deja limita de 750 de impulsuri .

  20. Pot utiliza aparatul pentru a elimina firele de par din barbie sau din alte zone de pe fata?
  Aparatul poate fi utilizat in zona faciala, in josul obrajilor. Trebuie sa fiti extrem de atenti, insa, cand utilizati aparatul in aceasta zona, pentru a evita contactul cu ochii. Ca si in cazul celorlalte zone ale corpului, trebuie sa aveti grija sa nu va expuneti la soare, fara protectie, inaintea si dupa sedintele de tratament cu acest aparat. Printre mijloacele recomandate se numara obiectele de protectie sau cremele cu factor de protectie mai mare de 50, utilizate fara intrerupere timp de 3 saptamani inainte sau dupa sesiunile de tratament.

  21. Cat timp trebuie sa astept pana voi putea folosi aparatul, dupa ce m-am expus la soare fara nicio protectie?
  Conform manualului de instructiuni, ar trebui sa asteptati 4 saptamani iinainte de a utiliza aparatul, dupa expunerea neprotejata la soare. Cu toate acestea, daca aveti nelamuriri legate de acest aspect, va rugam sa contactati departamentul nostru de relatii cu clientii.

  22. Ar trebui sa fac ceva anume inainte de a utiliza aparatul?
  Inainte de a utiliza aparatul, este important sa evitati expunerea la soare a zonelor tratate, timp de cel putin 4 saptamani. V-ar putea ajuta o crema cu factor ridicat de protectie, UV, SPF 50+, ca si acoperirea zonelor tratate cu o imbracaminte adecvata. Zonele pe care intentionati sa le tratati trebuie curatate inainte cu apa calda si sapun, iar firele de par - rase pana la nivelul pielii.

  23. Trebuie sa-mi protejez ochii in momentul in care folosesc aparatul?
  Silk`n SensEpil a fost proiectat tinand cont inclusiv de acest aspect si nu este nevoie sa va protejati ochii. Mecanismul unic de protectie incorporat in aparat nu permite emiterea de impulsuri luminoase decat in momentul in care aplicatorul este plasat, cu fermitate, pe zona dorita. Unele impulsuri luminoase pot fi vizibile in zona tratata, insa acestea nu sunt periculoase si pot fi comparate cu flash-urile emise de blitz-ul aparatului foto.

  24. Cum trebuie sa procedez atunci cand doresc sa trataz zona buzei superioare?
  Pentru siguranta dvs., este important sa evitati emiterea de impulsuri luminoase pe buze, care au, in mod natural, o culoare mai inchisa decat pielea din jurul lor.Astfel, ele ar putea atrage o cantitate mai mare de energie emanata de impulsul luminos, ceea ce ar putea cauza efecte nedorite. Pentru a trata zona buzei superioare, va sugeram sa folositi banda alba chirurgicala pentru a acoperi buzele.

  25. Ar trebui sa smulg firele de par care au ramas dupa o sesiune de tratament?
  Nu, lasati-le sa cada singure. Acest lucru se va intampla in urmatoarele doua saptamani.

 • Protejeaza pielea

  Protejeaza pielea

   

  Protectia solara

  Importanta acesteia

  Cand vine vara, este usor de neglijat impactul razelor solare asupra pielii dvs. Daca doriti sa initiati sau ati initiat deja tratamentul cu Silk'n SensEpil, acasa, este foarte important sa va amintiti ca pielea dvs. trebuie protejata de razele solare.

  Doctorii recomanda pacientilor care au un asemenea tratament sa se fereasca de soare cateva saptamani dupa sedintele cu asemenea aparate. Pielea bronzata sau expusa la soare contine cantitati mari de pigment, cunoscut sub numele de melanina. Prezenta acesteia expune pielea dvs. la un risc crescut de a experimenta efecte secundare in timpul sedintelor de tratament, cum ar fi decolorarea pielii sau pigmentarea acesteia in zonele tratate - hiper-pigmentare sau hipo-pigmentare.

  Recomandari:
  - daca ati utilizat recent apratul, evitati expunerea la soare a zonelor tratate 
  - acoperiti aceste zone si evitati expunerea lor la soare
  - utilizati creme de protectie cu un spectru vast (UVA/UVB) si factor ridicat de protectie SPF 50 sau mai mult
  - daca v-ati expus la soare, asteptati 4 saptamani pana la sedinta de tratament. Daca aveti reticente, puteti aplica aparatul pe zone de test (restranse, unde aplicati impulsul luminos si apoi asteptati 24 de ore pentru a vedea daca apar efecte adverse, cum ar fi inrosirea pielii sau senzatie neobisnuita de caldura).

  Home Skinovations prezinta utilizatorilor SensEpil linia moderna de imbracaminte de protectie, pusa in vanzare prin intermediul SunSoul Inc. 

  SunSoul va pune la dispozitie mijloace moderne de protectie solara, comparabila cu cea asigurata de cremele cu factor UPF 50+. Materialul revolutionar fluorescent din care sunt confectionate aceste haine este o premiera, amplificand selectiv razele inofensive si sanatoase, blocand insa radiatiile ultraviolete. In plus, SunSoul's ofera produse clinice care va pot ajuta sa rezolvati multe probleme legate de imbatranirea pielii, arsuri in urma expunerii prelungite la soare, acnee - in acelasi timp incurajand un stil de viata sanatos.
  Folositi pe timpul verii haine cu protectie care sa va apere de razele ultraviolete ale soarelui !
  sunsoul_leftimage