Silk'n Flash & Go Mărește

Silk'n Flash & Go

Flash&Go

Produs nou

Silk'n Flash & Go este un epilator cu lumina intens pulsata (IPL) destinat epilarii definitive la salon sau acasa. Este un produs care dupa terminarea impulsurilor ofera avantajul de a putea achizitiona alte cartuse. 

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc.

1 070,00 lei

Fișa tehnică

Suprafata impulsului4 cm patrati
Numar impulsuri2000
Pentru EL / EAUNISEX
Utilizare AcasaDA
Utilizare la SalonDA

Informații

 

Silkn Flash&Go epilator IPL

Epilare definitiva cu costuri mici

Aparat de epilare definitiva Silk'n Flash & Go, cu amprenta de epilare mai mica pentru o precizie mult mai sporita in ceea ce priveste epilarea zonelor mici (epilat facial sau epilat inghinal), dar si cu un numar de impulsuri mai mare pentru, tratarea ingregii suprafete a coorpului (toate zonele cu par nedorit). Este una din cele mai cautate aparate de epilare definitiva cu lumina IPL, datorita pretului mai mult decat accesibil si ramdamentului dat in tratamentele practicate de diferiti clienti. Epilarea definitiva se face numai, urmand un tratament absolut strict,rezultatele fiind dovedit, garantate. Silk'n Flash & Go include 2.000 de impulsuri, impartite, cate 1.000/cartus.

Epilatorul IPL Silk'n Flash & Go

Silk'n Flash & Go este un aparat de epilare definitiva acreditat FDA S.U.A (similar Romania ANM),  fiind testat dermatologic de oameni de specialitate. Dupa multiple teste s-a ajuns la concluzia ca Silk'n Flash & Go poate fi folosit in conditii de siguranta, usor si eficient atat in salon, cat si acasa.

Este dovedit clinic faptul ca tehnologia Principala Pulsed Light, implementata in Silk'n Flash & Go, a fost conceputa pentru a dezvolta in mod benefic cele mai importante caracteristici folosite in tratamentul de epilare definitiva pe baza de lumina intens pulsata. In studiile clinice, cu durata de peste un an, dermatologii si chirurgii plasticieni au atestat faptul ca, Silk'n Flash & Go este capabil sa obtina rezultate reale in lupta pentru  indepartare a parului.

CE INSEAMNA EPILAREA DEFINITIVA CU LUMINA PULSATA IPL?!

Indepartarea parului pe baza de IPL se bazeaza pe teoria fototermolizei selective in care energia optica este folosita pentru a dezactiva cresterea parului. Pentru a realiza astfel de efect termic, firul de par are nevoie sa absoarba selectiv energie luminoasa si sa o transforme in caldura. Aceasta selectivitate este atinsa atunci cand energia optica de mare intensitate a impulsului luminos, este  livrata tesutului si in mare parte absorbita de pigmentul firului de par, in timp ce epiderma si tesutul inconjurator este racit in mod activ (prin intermediul unui mecanism de racire). Melanina este pigmentul din firul de par, care este responsabila pentru absorbtia de lumina, care genereaza caldura, care in cele din urma dezactiveaza cresterea parului. Cand cresterea parului este dezactivata, se indeparteaza parul.

Ciclul de crestere al parului: fiecare fir de par in organismul nostru trece prin trei faze ale ciclului de crestere a parului: anagen, catagen si telogen. Anagen este faza de crestere a parului in timp ce catagen si telogen, sunt ambele faze de odihna (sau de stagnare), faze in care lumina pulsata nu influenteaza parul in nici un fel.

Timpul necesar pentru a finaliza un ciclu complet de crestere a parului variaza de la persoana la persoana si in fuctie de gradul de pilozitate, astfel pentru unele persoane poate dura 18-24 luni. Prin urmare, este important sa se inteleaga ca este necesar un ciclu complet de crestere a parului, pentru a obtine rezultatele ideale, atunci cand faci un tratament de indepartare a parului prin metoda IPL.

 

AVANTAJELE  Silk'n Flash & Go

Cel mai important avantaj al aparateler pentru epilare definitiva Silkn il reprezinta faptul ca folosesc consumabile, cartuse de schimb, nu sunt aparate care dupa terminarea impulsurilor sa le arunci.

-        Tratarea zonelor foarte inguste, si foarte sensibile (faciale,inghinale etc.) fara riscul aparitiei de iritatii si neplaceri.

-        Tatarea oricarei zone, in orice fel de pozitie, datorita formei si dimensiunilor foarte comode. Un avantaj inegalabil, deoarece, confortul oferit de multitudinea de posibilitati de epilare, aduce de la sine si timpul foarte scurt consumat in aceasta activitate.

-        Piele regenerata considerabil, deoarece prin distrugerea radacinilor, porii se inchid, iar pielea capata un aspect neted si considerabil, mai intinerit.

-        5 trepte de reglare a intensitatii impulsului luminos dupa bunul plac.

-        Un senzor de piele inchisa la culoare ,care nu lasa impulsul sa se declanseze in cazul in care detecteaza pielea bronzata sau inchisa la culoare, astfel o protectie garantata in orice situatie, fara nici un fel de risc ceea ce priveste siguranta fizica a pielii tratate .

-        Un cartus montat pe aparat si inca un cartus in pachet de 1.000 impulsuri, amandoua cu un total de 2.000 impulsuri, practic suficiente, pentru tratarea suprafetelor cu pilozitate, de pe un corp uman tipic .

Siguranta fizica a pielii, oferita garantat de Silk'n Flash & Go  

Pentru a garanta 100% siguranta fizica a pielii utilizatorilor Silk'n Flash & Go,  introduce un senzor inteligent de detectare a nuantei tenului tratat. Acest senzor este cel care va calcula daca tenul tau este optim pentru tratamentul cu IPL. Numai atunci cand nuanta este cea otima pentru tratamentul IPL, senzorul va lasa lumina pulsata sa actioneze asupra firelor de par, in cazul in care senzorul nu accepta nuanta pielii, acesta nu va lasa impulsul sa actioneze asupra pielii.

Cele mai bune rezultate

Respectati planul de tratament primit odata cu aparatul Silk'n Flash & Go pentru a obtine cele mai bune rezultate. Eficienta si rezultatele variaza insa, de la persoana la persoana, in functie de frecventa de utilizare, gradul de pilozitate si de asemenea, tipul de piele al fiecarei persoane.

Intimitatea propriei case si avantajul de a repeta tratamenul oricand

Puteti beneficia de utilizarea de Silk'n Flash & Go in confortul si intimitatea propriei case. De asemenea acesta are un volum redus si il puteti lua cu Dvs. chiar si in calatorii pentru a putea continua tratamentul oriunde si in orice moment doriti .

 Veti gasi in pachet:

-        Silk'n Flash & Go cu 1.000 de impulsuri IPL

-        inca un cartus cu 1.000 de impulsuri IPL

-        Manual de utilizare

-        DVD cu instructiuni

NORME EUROPENE:

Aparatul pentru epilare definitiva Silkn Flash & Go este in deplina conformitate cu cerintele de baza ale Directivei Consiliului European 89/336/EEC şi 73/23/EEC, amendate prin Directiva 93/68/EEC.

Aceasta declaratie certifica conformitatea deplina a produselor cu urmatoarele standarde europene:

 

RF: EN 300330-1:(2002-12)

EN 300330-3:(2006-04)

EN 61000-3-2:2000 (A2:2005)

EN 61000-3-3:1995 (A1:2001)

EN 55014-1:2000 (A2:2002)

EN 55014-2:1997 (A1:2001)

EN 301489-1: (2004)

EMC: EN 301489-3: (2002)

EN 60335-1:2002 (A1:2004, A12:2006)

Siguranţă din punct de vedere electric: EN 50415:2003

 

Produs insotit de urmatoarele documente:

- Factura fiscala

- Chitanta (de la curier) 

- Certificat de garantie (12 luni)

- certificat de conformitate

- Intructiuni de folosire in limba romana

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Silk'n Flash & Go

Silk'n Flash & Go

Silk'n Flash & Go este un epilator cu lumina intens pulsata (IPL) destinat epilarii definitive la salon sau acasa. Este un produs care dupa terminarea impulsurilor ofera avantajul de a putea achizitiona alte cartuse. 

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: