Reduceri! Silk'n Glide 50K Mărește

Silk'n Glide 50K

Produs nou

Silk'n Glide - cel mai mic epilator IPL cu lumina intens pulsata pentru epilare definitiva si de durata

50.000 impulsuri la orice intensitate apoi se foloseste la nivelul 1 pentru intretinere.

- portabil dar alimentat la curent

- nu foloseste baterii

- foarte rapid: 1 impuls pe secunda

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc.

653,32 lei

-30%

933,32 lei

Fișa tehnică

Suprafata impulsului3 cm patrati
Numar impulsuri50000
Pentru EL / EAUNISEX
Utilizare AcasaDA
Utilizare la SalonNU

Informații

Silk'n Glide

Silk'n Glide este cel mai mic, mai comod si mai atragator aparat de epilare definitiva , iar de acum este disponibil în magazinul nostru on-line!

 

Acest nou dispozitiv, Silk'n Glide functioneaza cu aceeasi tehonogie revolutionara, ca si celelalte aparate din oferta Silkn Romania. Tehnologia HPL™(IPL) este cea mai buna si efcienta metoda folosita pentru epilarea definitiva. Silkn Glide ofera pana la 50.000 de impulsuri cu o dimensiune foarte precisa  care trateaza o suprafata de 3 cm ², cu aceeasi eficienta ca si aparatele cu amprenta mai are (6 cm ²). Deci, este aparatul de epilare definitiva ideal pentru zonele delicate ale corpului! In afara de treptele de viteza, Silkn Glide vine si cu o noua optiune de reglare a vitezei de pulsatie intre 1 impuls pe secunda si 1 impuls pe 3,5 secunde, in functie de nivelul de energie setat.

Noul Silk'n Glide permite epilarea in siguranta si a tipurilor de piele de nuanta mai inchisa, cu aceleasi rezultate garantate!

Epilarea definitiva cu lumina intens pulsata nu este tocmai, cea mai potrivita pentru epilarea tipurilor de piele cu nuanta naturala mai inchisa, si cu atat mai putin pielii expusa intens la soara (sau solar). Cu toate acestea, dezvoltatorii Silk'n au decis sa proiecteze Silk'n Glide, intr-un mod putin diferit fata de celelalte aparate Silk’n. Astfel Silk'n Glide, prin necesitatea de energie foarte scazuta, el dezvolta lumina pulsata asupra pielii, intr-un mod mult mai sensibil. Aceste lucruri fac Silk'n Glide optim pentru epilarea, in premiera, a tonurilor de piele mai inchisa, fie nanta pielii naturala sau obtinuta prin expunerea la soare. Astazi, datorita noii tehnologii, doar cele mai intunecate tonuri de piele nu pot fi tratate cu Silk'n Glide.

Tehnologia HPL ™ (Home Pulsed Light) pentru epilare definitiva, cu rezultate reale 100%.

Tehnologia HPL ™(IPL) in Silk'n Glide - siguranta fizica garantata cu un nivel de energie considerabil mai mic .Tehnologia HPL ™(IPL) este capabila sa obtina rezultate reale in ceea ce priveste epilarea definitiva, consumand doar o  fractiune din nivelul normal de energie care este folosit in general  de alte echipamente de pe baza de lumina, pentru epilare definitiva .Cantitatea redusa de energie utilizata de Silk'n Glide, reduce din start orice fel de posibilitate de afectare a pielii in timpul tratamentelor de epilare definitiva, astfel sporeste atat siguranta Dvs. pesonala cat si beneficiul unui cost foarte redus al energiei electrice consumata pentru incarcarea aparatului.

Silk'n Glide: greutate mica si dimensiune neglijabila, pentru comoditate sporita in ultilizare, transport si depozitare

Greutatea(350gr) si dimensiunea sunt atat de mici, incat utilizarea Silk'n Glide va fi o adevarata placere, acesta fiind foarte usor si comod de manevrat. De asemenea, prin dimensiune si greutate Silk'n Glide, este foarte usor de transportat, astfel nu trebuie sa renuntati la tratament, nici daca sunteti nevoiti sa fiti permanent in deplasare. Silk'n Glide se va strecura cu usurinta chiar si in cel mai mic si neincapator bagaj.

 

 Recomandat de medici, cu cea mai mare certitudine a rezultatelor mult asteptate

Silk'n Glide este un dispozitiv de epilare definitiva pe baza de lumina pulsata proiectat exclusiv pentru uz personal, pentru acasa, astfel este foarte usor de utilizat. Silk'n Glide este utlizat excusiv pentru epilarea definitiva a parului nedorit de pe orice suprafata a corpului. Zonele  ideale ale corpului pentru epilarea definitiva cu Silk'n Glide includ axilele ,zona inghinala, bratele, picioarele, zona fetei, spatele, umerii si pieptul. Glide este prevazut cu 5 nivele de energie de la 1(cel mai scazut, pentru fazele incipiente ale tratamentului) la 5 (cea mai intens, pentru fazele terminale ale tratamentului, sau pentru intretinere)

Zona tratataSuprafataImpulsuriNumar de Pret maximCost maxim Lei
in cm2 pe sedinta sedinte Lei pe impuls pe tratament
Epilat perciuni8340.01260.15
Epilat mustata 8340.01260.15
Epilat barba 361240.01260.60
Epilat Axial481640.01260.81
Epilat inghinal481640.01260.81
Epilat antebrat 1806040.01263.02
Epilat brate lung 30010040.01265.04
Epilat picioare scurt38012640.01266.35
Epilat Picioare lung82027340.012613.76
Epilat abdomen 30010040.01265.04
Epilat fese 41013640.01266.85
Epilat piept (barbati) 80026640.012613.41
Epilat spate (barbati) 90030040.012615.12

SIGURANTA SILK'N GLIDE

Silk'n Glide este acreditat FDA S.U.A (similar Romania ANM), fiind testat dermatologic de oameni de specialitate. Dupa  multiple teste s-a ajuns la concluzia ca Silk'n Glide poate fi folosit in conditii de siguranta, in intimitatea propriei locuinte, fara necesitatea de a va deplasa la salon.

Este absolut cert faptul ca, in ceea ce priveste siguranta, Silk'n Glide este pe primul loc, datorita noilor fasciculi de lumina incorporati. Nu incercati sa utilizati, totusi Silk'n Glide, pe cea mai intunecata piele, ca si culoare, fie culoare naturala sau datorata bronzarii, deoarece nu va functiona sau in cel mai rau caz sa obtineti arsuri de piele. Glide are senzorul de culoare incorporat, care chiar daca acepta nuante considerabil mai inchise fata de celelalte aparate, are totusi o limita asupra careia nu va lasa impulsul sa actioneze in vederea epilarii definitive. Silk'n Glide are cu un senzor de culoare a pielii built-in, care este conceput pentru a masura nuanta optima a tenului si permite aplicarea numai pe nuantele optime de piele.

Epilatorul IPL Silk'n Glide are un sistem  de siguranta built-in pentru protectie a ochilor. Acest sistem a fost proiectat astfel incat impulsul de lumina nu poate fi emis atunci cand suprafata de tratament nu este in contact cu pielea.

Tratament de suprafata

Silk'n Glide,cu suprafata de 3 cm ², suprafata de tratament, este proiectat astfel incat, lumina pulsata trateaza la suprafata pielea, astfel lumina nu patrunde in piele mai adanc, decat pana la nivelul radacinilor de par. Fasciculul de lumina este incastrat in aparat, iar acest lucru a fost facut pentru a fi evitat contactul direct intre cartus si suprafata de piele tratata. In acest fel tratamentul cu Silk'n Glide, devine 100% sigur!

Pulsare si Alunecare este cea mai buna tehnica pentru a lucra cu un nivel de energie mai mare in epilarea definitiva, deoarece permite un control mai bun in ceea ce priveste acoperirea perfecta a pielii fara a rata vreun loc. Atunci cand activati pulsatia, impulsurile Silk'n Glide vor fi administrat in randuri, pornind de la un capat al fiecarui rand si progresand secvential spre celalalt capat . este cea mai buna tehnica de epilare, cu acest aparat, facandu-va singuri acasa acest tip de tratament riscati sa ramaneti cu zone ne epilate, deoarece nu sunt usor vizibile pentru propria persoana, insa folosind aceasta tehnica rezultatele vor fi cele visate. Alunecarea presunune, mentinerea continua a butonului apasat in timp ce alunecati usor pe piele, impulsurile se vor activa continuu, atunci cand se opresc asteptati 1 sau 1,5 secunde, dupa cum este setata aparatul.

Expunerea la soare

Cel mai scazut nivel de energie Silk'n Glide (1), este special conceput pentru utilizarea in conditii de siguranta chiar si dupa expunerea la soare. Dupa expunerea la soare, puteti continua utilizarea Silk'n Glide cu incredere, dar numai la cel mai scazut nivel de energie .

Expunerea la soare presupune, expunerea neprotejata la lumina directa a soarelui de la 15minute in sus in mod constant. Pentru a proteja pielea recent epilata cu IPL folositi obligatotiu protectie solara SPF 30 sau mai mare, timp de cel putin 2 saptamani dupa fiecare sesiune de epilare definitiva. Cele mai bune perioade de incepere a tratamentelor sunt primavara si toamna cand inca avem corpul acoperit iar zonele tratate nu vor fi expuse la soarele puternic de vara. Similar este si bronzul de la solar care nu se recomanda pe timpul verii daca obisnuiti sa va expuneti la soare. Contraindicatiile sunt mereu avizate de noi si de producator si in caz de nerespectarea lor se pot ajunge la complicatii clinice.

Nivelul de energie

Nivelul de energie determina intensitatea impulsului luminii Silk'n Glide aplicate asupra pielii tale. Glide dispune  5 niveluri de energie de la 1 (cel mai scazut) la 5 (cel mai intens), reprezentate prin cinci indicatoare luminoase. Aparatul dispune de 50.000 de impulsuri sau chiar mai mult, presupune epilare definitiva si intretinere pe viata pentru o persoana .

-        nivelul de energie 1 - 1 puls la fiecare 1 secundă

-        nivelul de energie 2 - 1 puls la fiecare 1.5 secunde

-        nivelul de energie 3 - 1 puls după 2.3 secunde

-        nivelul de energie 4 - 1 puls după 3 secunde

-        nivelul de energie 5 - 1 puls după 3.4 secunde

 

Marimea spotului

1 cm x 3 cm (3 cm patrati)

Viteza

1 impuls/ secunda (3 cm patrati per secunda)

Tehnologie

Intense Pulse Light / Home Pulse Light

Nivel maxim de energie

5 J/ cm patrat sau 15 J/ impuls

Lungime de banda

475-1200 nm

Incarcare/ alimentare

In timpul functionarii

Alimentare retea

100-240 VAC, 0,9 A

Durata unei sedinte de tratament pentru gambe

30 minute

Utilizare si conditii de siguranta

Noul senzor pentru determinarea cantitatii de pigment de la nivelul pielii garanteaza utilizarea aparatului in conditii de siguranta.

Marime pachet

22x22x14 cm

Greutate

350 grame

Temperatura

In stare de operare – 10-40 grade Celsius

Stocare - -40 - +70 grade Celsius

Umiditate

In stare de operare – 30-75 rh

Stocare - 10 - 90 rh

Presiune atmosferica

In stare de operare – 700-1060 hPa

Stocare - 500 – 1060 hPa

 

NORME EUROPENE!

Aparatul pentru tratamente faciale Silk'n SensEpil este in deplina conformitate cu cerintele de baza ale Directivei Consiliului European 89/336/EEC şi 73/23/EEC, amendate prin Directiva 93/68/EEC.

Aceasta declaratie certifica conformitatea deplina a produselor cu urmatoarele standarde europene:

 RF: EN 300330-1:(2002-12)

EN 300330-3:(2006-04)

EN 61000-3-2:2000 (A2:2005)

EN 61000-3-3:1995 (A1:2001)

EN 55014-1:2000 (A2:2002)

EN 55014-2:1997 (A1:2001)

EN 301489-1: (2004)

EMC: EN 301489-3: (2002)

EN 60335-1:2002 (A1:2004, A12:2006)

Siguranţă din punct de vedere electric: EN 50415:2003

 

 

Produs insotit de urmatoarele documente:

- Factura fiscala

- Chitanta (de la curier) 

- Certificat de garantie (12 luni)

- certificat de conformitate

- Intructiuni de folosire in limba romana

Recenzii

Nota 
2016-03-09

O bijuterie

Am avut inainte la salon aparatul roz Silkn Sensepil cumparat de sefa mea. Eu am cumparat acest epilator Glide si fac epilare definitiva la cliente acasa. Super eficient, super multumita (si clientele mele), super avantajos!!!.

  Nota 
  2015-12-22

  Foarte bun

  foarte multumita si incantata de achizita facuta.

  • 5 din 5 persoane au considerat această recenzie utilă.
  Nota 
  2015-12-21

  multumita

  La inceput l-am folosit la intensitatea mica si dupa 4 sedinte nimic. Am sunat la firma si m-au sfatuit sa cresc intensitatea ca la nivelul 1 vin mai greu rezultatele. Am facut 3 sedinte si vad ca parul s-a rarit vizibil. Pana la vara sper sa ma scape de firele de par de pe maini si picioare.

  • 6 din 6 persoane au considerat această recenzie utilă.

  Scrieţi o recenzie

  Silk'n Glide 50K

  Silk'n Glide 50K

  Silk'n Glide - cel mai mic epilator IPL cu lumina intens pulsata pentru epilare definitiva si de durata

  50.000 impulsuri la orice intensitate apoi se foloseste la nivelul 1 pentru intretinere.

  - portabil dar alimentat la curent

  - nu foloseste baterii

  - foarte rapid: 1 impuls pe secunda

  Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

  • Silk'n FaceFX aparat antirid

   Silk'n FaceFX aparat antirid - imbunatateste cu...

   663,33 lei